Karla i njen pas Kasia pokazat će nam trikove kakve do sada još nismo vidjeli, na audiciji su bile policajke, a što li sada spremaju?

Karla je sedamnaestogodišnjakinja iz Zagreba koja nastupa sa svojom kujicom Kasiom, starom tri godine. Karla je Kasiju naučila oko 250 trikova, ali kažu kako se uz učenje jako dobro zabavljaju! ''Ja Kasiju učim trikove, a ona mene uči odgovornosti'', ispričala je Karla.


 

Na audiciji Supertalenta Karla je bila policajka, a Kasia ju je slušala i odradila sve trikove najbolje što je mogla. Za polufinale priprema nešto drugačije: ''Sada ćemo izvesti točku u kojoj sam ja fitness trenerica. Odmah po završetku audicije počele smo se pripremati za naš sljedeći nastup. Kasia je razigran pas i uživala je'', ispričala je Karla.

Kao i svaki drugi pas, Kasia je najprije naučila osnovne naredbe, a nakon nekog vremena počela je učiti složenije trikove, kao vezanje cipela, držanje predmeta na nosu, a ne bi vjerovali čak zna i matematiku!

Karla i Kasia do sada su svoj nastup uvježbavale u puno drugačijoj atmosferi. Sada je u studiju publika, žiri i atmosfera je puno drugačija no one su svoj nastup bez obzira na to odlično odradile!

Do tada se prisjetimo Bonga i Ivanke iz prethodne audicijske emisije i glasujte koji vam je nastup bio bolji!

Koji vam se nastup više svidio?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju