Na Supertalent audiciji bilo ih je četiri, u polufinalu pet, a u finalu šest ih je na pozornici. Jesu li svi Step boysi?

Oni su prisutni u svakom pokretu i emociji. Peteročlana ekipa Step boys iz nastupa u nastup oduševljavaju, a s njima bi vrlo rado i mi zaplesali!

Odmah nakon svjetskog prvenstva u Njemačkoj gdje su osvojili ni više ni manje nego prvo mjesto Step boysi su se počeli pripremati za finale Supertalenta. ''Imali smo dva tjedna za pripremu, ali uspjeli smo sve stići'', objasnili su nam dečki.

Za veliko finale Supertalenta pripremili su dodatan element, novog člana. To nije bio plesač nego bubnjar s kojim su se natjecali u taktovima. Zvuk koji je bubnjar proizveo na svojem instrumentu dečki su ponovili cipelama za step!

Uz pozadinsku pjesmu Michael Jacksona ''Beat It'' dodali su puno novih tehničkih elemenata, zanimljivu koreografiju što je pridonjelo sveukupnom showu.

''Sam prolazak u finale puno nam znači. Presretni smo i drago nam je što nas publika može vidjeti u ovakvom broju'', rekli su nam.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju