On je zaista poseban – Ivan Stoiljković, poznatiji kao dječak magnet pripremio je pravo Supetalent iznenađenje!

Dječak iz Koprivnice Ivan Stoiljković iz emisije u emisiju oduševljava svojim talentom, ali i skromnošću. On ima doista nevjerojatnu sposobnost – svojim tijelom privlači metal.


 

Njegov je talent otkrila baka koja smatra kako ovaj dječak ima i iscjeliteljske sposobnosti. Čak ni doktori ne mogu dokučiti u čemu se krije Ivanova tajna, no to je definitivno supertalent!

Do sada smo vidjeli kako Ivan svojim tijelom privlači kovanice, vilice, lonac i utege, a polufinalnim nastupom otišao je korak dalje! Na pozornici nije bio sam već su mu se prijatelji odlučili pridružiti. Ivan kaže kako mu to uvelike olakšava i čini ga sigurnijim.

''Sada pripremam pravo iznenađenje i mislim da će se ljudi oduševiti'' rekao je Ivan i dodao: ''Sada imam malo više treme jer ne znam kako će ispasti, ali očekujte iznanđenje'', ponovio je Ivan prije nastupa.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju