One su jako zgodne, njihovi su kostimi nevjerojatno atraktivni, a očekivanja su ogromna. Hoće li ih djevojke iz Centra plesa Split opravdati?

Najpoznatija članica Centra plesa Split Polina Mytko predstavila se s još četiri djevojke na audiciji Supertalenta. Ona je u prošloj sezoni Supertalenta nastupila trbušnim plesom.


 

Tada je sve oduševila, a u Supertalent 2017. dovela je pojačanje. Djevojke iz Centra plesa Split predstavile su se fuzijom brazilske sambe i orijentalnog plesa. Njihov plesni centar najveći je u Dalmaciji, a bavi se plesovima kao što su salsa, latino, reggaeton, zumba i mnogi drugi.

Iako se na sam dan izvedbe djevojkama dogodila nezgoda te im se jedna plesačica nije pojavila one su odlučile u formaciji bez nje izvesti nastup.

''Nisam impresioniran vašim plesnim znanjem, ali vas svakako želim vidjeti ponovo i zato ću vam pritisnuti ovaj zlatni gumb. Ja sam siguran da nisam stisnuo ovaj zlatni gumb, da vas ne bi više vidjeli i siguran sam da može biti bolje'', rekao je Davor Bilman koji ih je poslao direktno u polufinale.

Ostali članovi žirija ostali su zapanjeni Bilmanovim potezom, no bili su sigurni kako će se djevojke za svoj sljedeći nastup puno više pripremiti i opravdati dano im povjerenje.

Za polufinalni nastup djevojke su pripremile potpuni plesni zaokret, a hoće li im se netko još pridružiti doznat ćemo već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju