Plesna skupina koja može biti inspiracija mnogim mlađima, ali i starijima su Atomi. Ova petorka potpuno je samostalno ušla u Supertalent, a tek su tinejdžeri!

Vođa grupe Patrik, Erik, Dominik, Jakob i Petra u polufinalu Supertalenta predstavili su se izrazito kreativnom točkom. Atomi su sami osmislili koreografiju koja je bila odlična!


 

Njihov nastup osigurao im je prolaz u finale, pa je sinoćnjom emisijom i zaokružena priča – dobili smo svih dvanaest finalista!

''Jako smo uzbuđeni i nismo očekivali prolaz u finale. Izuzetno smo ponosni na točku. Puno smo truda uložili u to i dokazali smo kako se trud isplati'', ispričali su nam iz ove marljive skupine čiji članovi idu od sedmog razreda osnovne škole do prvog srednje.

Njima je ostalo tjedan dana do velikog finala Supertalenta. Kažu kako su svjesni kako je to kratak rok, međutim, vjeruju da će se uspjeti pripremiti. ''Imamo ideje, ali još nije razrađeno. Na kostimima ne stignemo ništa mijenjati jer je prekratak rok'', objasnili su nam.

Kako će izgledati njihova točka, ali nastupi ostalih finalista ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV. Tada ćemo doznati i ime pobjednika ili pobjednice ovogodišnjeg Supertalenta!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju