Nevjerojatnom energijom i senzualnošću plesno ljubavni par Emil i Mateja došli su do finala Supertalenta.

Oni su Emil Kuzminski i Mateja Ivanković, a njihove se točke ne bi posramila ni najveća svjetska kazališta. Ipak, oni ostaju vjerni svom matičnom kazalištu u kojem su uvježbavali koreografiju za veliko finale Supertalenta.

''Za finalni nastup pripremali smo se odmah po završetku polufinala. Čim smo shvatili da smo prošli u finale bacili smo neki plan i odlučili smo se za koreografiju. Finalna točka bit će kombinacija audicije i polufinala'', objasnila nam je Mateja.

Rekli su nam kako svoj nastup ne bi nikome posvetili. ''Mi smo se posvetili samoj izvedbi. Pomiješali smo sve i ubacili smo nas u sve to. Želimo da ljudi iz našeg nastupa vide da smo vjerni tome, da volimo ples i da funkcioniramo zajedno u tome jako dobro. Želimo da im se svidi i da uživaju u tome'', rekao nam je ovaj divan i skladan par.

Njihovi su nastupi senzacionalni, mi ne znamo koji je bolji od kojeg. Što vi kažete?

Koji vam je nastup Emila i Mateje najdraži?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju