Clorinda Varricchio s dugogodišnjom karijerom u cirkusu ili mlada Paula Ribić koja je sve sama naučila?

Nedjeljna epizoda Supertalenta nasmijala nas je, zabavila, ali u nekim trenucima i ganula do plača. Imali smo prilike vidjeti natjecatelje sa brojnim talentima od kojih su neki bolje prošli, dok drugi uopće nisu prošli.

Jedna od njih je Clorinda Varricchio koja je od malena znala da želi raditi u cirkusu. ''Obzirom na to da doma ne možete baš puno vježbati i razvijati zahtjevne cirkuske akrobacije shvatila sam da je hula hup ono što se može dobro izvježbati kako bi si ostvarila veliku želju'', ispričala nam je. 

Već se dvadeset godina bavi ovom vještinom, a u cirkusu je 13 godina. Kaže da je navikla da svaki tjedan živi i nastupa u drugome gradu. Osim hula hupom Clorinda nastupa i sa životinjama i kaže kako publika zna cijeniti njezin trud. ''Mislim da ovaj dio Europe zna prepoznati pravi trud i zna cijeniti cirkus, dok recimo u Italiji ljudi nisu toliko oduševljeni time''. 

No ovo nije jedina natjecateljica nove sezone Supertalenta koja se predstavila hupanjem. U prošloj epizodi nastupila je Paula Ribić kojoj je žiri rekao da je ozbiljan talent. ''Ja sam impresioniran tvojom vještinom hupanja. Ono čime sam još impresioniran, a ne znam jesi li toga svjesna, imala si jako dobro usklađene pokrete s muzikom.'', rekao joj je Davor Bilman.

Nas zanima koja se točka vama više svidjela. Iskusne huperice Clorinde ili simpatične Paule? 

Clorinda ili Paula - tko vam bolje hupa?

glasova:


Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju