Neki su natjecatelji već na audiciji znali da za svoje mjesto u polufinalu Supertalenta ne trebaju brinuti – oni su dobitnici zlatnog gumba.

Do sada su prošle sve audicijske i polufinalne emisije Supertalenta, a u nedjelju se odlučuje o novom pobjedniku ili pobjednici showa!

 


 

Peta sezona Supertalenta bila je senzacionalna. Već smo u prvoj emisiji vidjeli koga su naši voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin odabrali kao favorite. Odluka je pala na Scifidelity Orchestra, te su njima dodijelili zlatni gumb. 

Ovi ulični svirači objasnili su svoju izvedbu kao profiltriran uspjeh svih malih detaljića koji su pred uličnom publikom odlično prošli sumiran u jedan bomba paket od minutu i pol. 

''Osjećamo se najbolje. Iskreno, bojali smo što napraviti ako prođemo dalje da show bude bolji, ali ovo nam sada daje posebnu energiju i motivaciju'', ispričali su nam.

U drugoj epizodi Janko Popović Volarić nije mogao ostati ravnodušan nad mladim virtuozom Martinom Kutnarom koji je pokazao kako može svirati i sa kineskim štapićima i sa gudalom i pri tome publiku podići na noge.

''Gotovo su svi željeli pritisnuti crveni gumb. To je dovelo do te napete situacije, a kada sam krenuo sa štapićima na bolji dio to je zapalilo publiku, a još kada sam uzeo gudalo i harmoniku svi su bili na nogama i žiri i publika! Presretan sam!'', podijelio je s nama Martin nakon audicije.

Odličnim nastupom osigurao je i finale zahvaljujući glasovima publike. Polufinalni nastup razlikovao se od audicijskog utoliko što je Martin više svirao čelo, a manje harmoniku. Što li tek sprema za finale?

Posljednji zlatni gumb koji ćemo gledati u finalu dodijelila je Maja Šuput u trećoj emisiji. Veliko Supertalent iznenađenje bila je Antonia Dora Pleško koja je zabljesnula na pozornici. Odradila je izvrstan nastup i time si osigurala polufinale.

Antonia je u polufinalu izvela Princeovu ''Purple Rain'' te sve oborila s nogu. ''Ne znam što možete očekivati od mene u finalu, ali nešto vjerojatno ludo, Sada bi uz svoj glas mogla pokazati puno više, ipak je to veliko finale'', poručila nam je.
U nedjelju od 20 sati na Novoj TV pratite veliko finale Supertalenta!

Do tada razmislite tko je na vas ostavio najveći utisak…

Koji vam je zlatni gumb najdraži?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju