Ivan Stoiljković naizgled obični osnovnoškolac iz Koprivnice ima vrlo neobičan talent s kojim je dogurao čak do polufinala Supertalenta!

Mnogi smatraju da kako zračiš tako i privlačiš, a naš dječak magnet Ivan Stoiljković privlači ni manje ni više nego metal.


 

Dvanaestogodišnjem Ivanu ovaj poseban talent otkrila je baka. Nakon što je na televiziji gledala o dječaku koji ima jednake sposobnosti pokušala je može li Ivan vlastitim tijelom privući metal i na sveopće iznenađenje u tome je uspio. 

Na audiciji Supertalenta uz pomoć brata Ivan je na sebe stavio vilice, lonac, pa čak i utege! Kako bi u potpunosti uvjerio žiri na pozornicu se popeo Janko Popović Volarić koju je uspio prisloniti kovanice na njega.

''Ti imaš tu sposobnost koju zaista nije moguće naučiti. Ona se vjerojatno dobije nekim čudom, po rođenju, i drago mi je da si došao ovdje pokazati što možeš, jer ti očito možeš nešto što gotovo nitko ne može.'', komentirala je Maja Šuput.

Ovaj izuzetan dječak jako je skroman. Smatra kako njegov talent nije ništa osobito, a poručio nam je: ''Ne znam kako to imam, ali to nije nešto posebno'', no s njim se ne bi složili svjetski mediji koji su o njemu izvještavali.

Lijepo su pisali i o natjecateljici koja se bavi contact jugglingom. Mia Mrđenović dolazi iz Zagreba, a sebe opisuje kao osobu sklonu avanturama i životu na rubu.

Mia se predstavila plesom i žongliranjem staklenom kuglom. ''Moglo bi se reći da je kugla moj najbolji prijatelj, najviše vremena provodim s njom i tako zarađujem za život'', rekla je.

Što priprema za sljedeću točku ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV, a do tada podijeite s nama što mislite o ovim natjecateljima!

 

Koji vam je nastup bio atraktivniji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju