Natjecateljica čije glasovne mogućnosti nadilaze sve standarde u finalu Supertalenta promijenila je vokalni izričaj.

Ona dolazi iz Splita samo joj je 19 godina, a već je drugi puta u finalu Supertalenta. Antonia Dora Pleško za finale se odlučila izvesti domaću pjesmu.

U njenoj izvedbi čuli smo ''Nocturno'' Olivera Dragojevića. ''To je pjesma koju znam od kada sam bila malo dijete i koja mi se jako sviđa. To je ujedno i velika odgovornost i malo me strah. Mislim da je u toj pjesmi bitnija emocija od vokalnog dokazivanja. Oliver je kralj emocije i mislim da će to sve biti jako lijepo i da će on biti ponosan'', rekla je Antonia.

Do sada se predstavila stranim pjesmama, a za finale se odlučila na promjenu. Zanimalo nas je zašto. ''Navikla sam na strane i to je moj teritorij. Htjela sam opušteno i bez pritiska otpjevati pjesmu. Dolazim iz Splita i Oliver je splitski izvođač i misli m da je lijepo predstaviti se s tim'', objasnila je.

Priznala je kako se nije dugo pripremala, ali razlog tome poseban je. ''Volim se prepustiti nastupu i zbog toga se nisam dugo pripremala. Željela sam da se sve emocije skupe na pozornici'', a u tom je naumu i uspjela.

''Ovu izvedbu želim posvetiti svima koji su na neki način protiv mene. Želim da se raznježe u ovoj pjesmi i da im donese mir u njihovoj duši'', jasna je bila ova talentirana djevojka.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju