Donosimo intervju sa Supertalent zlatnim violončelistima. Antonio i Leopold još su pod dojmom.

Da klasična glazba nije samo za odabranu publiku dokazala su dvojica prijatelja svojom izvedbom u posljednjoj audicijskoj epizodi Supertalenta. Svojim izvrsnim nastupom osigurali su gumb Martine Tomčić.


 

Antonio Palanović i Leopold Stašić, studenti muzičke akademije u Zagrebu, izveli su pravo umjetničko djelo!

Nakon klasičnog uvoda uslijedilo je pravo iznenađenje počeli su svirati moderne, novokomponirane skladbe koje su oduševile i publiku i žiri. ''Nismo mogli ni zamisliti da nam se ovako nešto moglo dogoditi. Oduševljeni smo, a mislimo da će dalje biti sve bolje i bolje'', bio je prvi komentar ovih sjajnih, ali skromnih violončelista, a ''Iznenađenje!'', bio je komentar koji ih je pratio tijekom cijelog nastupa.

''Došli smo s vrlo malim očekivanjima, ali su se stvari sada promijenile. Iskreno, ja sam očekivao da ćemo proći, ali zlatni gumb… To je baš predobro!'', rekao je Leopold i nadovezao se: ''Upravo smo postigli efekt koji smo željeli. Neki će shvatiti, neki ne. Sve je to stvar ukusa, ali i raspoloženja''.

Antonio je komentirao: ''Uopće ne znam kako se osjećam i što da mislim, ali kada se malo rashladimo tek ćemo shvatiti. Sada ćemo se tek početi zapravo pripremati''.

''Prvo ćemo javiti prijateljima na akademiji i naravno svojima doma'', ponosno su izjavili zlatni dečki Martine Tomčić. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju