Blanka i Davor znaju se od prije, a ne propustite doznati što ih je spojilo na pozornici Supertalenta!

Točku Blanke CasaBlanke Androšević i Emiliena imali smo priliku vidjeti u jučerašnjoj, prvoj epizodi nove sezone, Supertalenta u kojoj je već pao i prvi zlatni gumb!

Oni su plesni, ali i ljubavni par koji su svoju strast prenijeli u nevjerojatno senzualan nastup plešući baciatu. Jednako nevjerojatna je i njihova ljubavna priča.

Upoznali su se na Mallorci, a Emilien koji je vrhunski francuski slastičar ostavio je sve i zbog ljubavi pošao u Hrvatsku gdje sada s Blankom živi u Karlovcu.

Obzirom na to da se Blanka cijeli život bavi plesom nije čudo što poznaje člana žirija Davora Bilmana koji je također vrhunski plesač. Njih su dvoje, na nagovor Maje Šuput zaplesali na pozornici, a kasnije je i Maja zaplesala s Emilienom!


 

Kako su izgledale te točke, ali i kakvi su bili Blankini komentari i je li bila ljubomorna na Maju otkrijte u video galeriji!

 
 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta. Propuštenu epizdodu moći ćete pogledati odmah nakon emitiranja na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju