Da Street workout nije rezerviran samo na muškarce dokazuje državna prvakinja Elizabeta Rudman!

Već smo do sada na Supertalentu imali priliku vidjeti zgodne dečke koji se bave street workoutom. Tako je započeo i prošlogodišnji pobjednik Petar Bruno Basić. Izvrsnim nastupima plesa na šipci došao je do pobijede, ali kako kaže, slava ga nije ni malo promijenila. 

Elizabeta Rudman na audicijskom je nastupu pokazala nevjerojatnu snagu i talent, ali došla je i s jakom porukom.


 

''Street workoutom se bavim oko četiri godine. Kako sam profesorica kineziologije odražavala sam brojna predavanja o tome, čak smo sudjelovali u kurikularnoj reformi kako bi se ovakav vid tjelovježbe približio učenicima'', objasnila je.

Prije toga bavila se pole danceom, a čak je bila i prvakinja Hrvatske u tom području. Nakon toga odlučila je proširiti svoje vidike što se tiče treniranja, a već će u nedjelju biti na pozornici Supertalenta.

Kako bi njena izvedba bila što bolja Elizabeta trenira svaki dan po više sati. Ona je i dalje jedina djevojka koja se bavi street workoutom, ali kaže kako su je dečki jako dobro prihvatili te svakodnevno zajedno treniraju.

Elizabeta je na audiciji pozvala žiri da joj se pridruži na pozornici i pokuša s njom odraditi vježbe. Hoće li se žiri odazvati na taj poziv u polufinalu ostaje nam za vidjeti.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju