Neke glasom, neke ekspresijama, ali u svakom slučaju sve ih je 'skinuo'.

Mihael Rako imitator je koji je nogomet zamijenio hobijem. Imitira glasove, pohvalio se da može vjerno kopirati glasove čak sto različitih ljudi!

''Imitacije i gluma su ono što najbolje radim u životu'', rekao je ovaj bivši profesionalni nogometaš i dodao: ''Ako je osoba interesantna i da priča kineski ja ću imitirati''.

Na pozornici Supertalenta odlučio se za lica s naše političke scene. Tako smo redom čuli Pernara, Glasnovića, Bandića, Mamića i Tuđmana, a potom smo čuli Mr. Beana, Sylvestera Stallonea i naposljetku komentare žirija.

Koja se vama imitacija najviše svidjela?

glasova:

''Meni je to bilo super i baš mi je bilo prekratko.'', rekla je Maja. Međutim Mihael se nadao prolasku u daljnji krug natjecanja te čuva as u rukavu za polufinale – imitaciju Martine Tomčić!

''Bio si zabavan, ne odmah na prvu, međutim onda kada si kupio moju pažnju, bila sam s tobom i zbilja fascinantno neke stvari radiš u vokalnoj imitaciji. Veselim se sebi unaprijed'', rekla mu je Martina.Sve novosti pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu možete OVDJE.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju