Sunčica radi kao nastavnica plesa u 3 plesna kluba, a jedan od njih je sama pokrenula

Sunčica Bandić svoje plesno umijeće je došla pokazati na Supertalentu zbog, kako kaže, "generalnog neznanja šire publike o tome što ples jest i na koje se sve načine manifestira. Zbog toga mi se Supertalent, kao jedna od najgledanijih hrvatskih emisija, učinio kao idealna prilika za predstavljanje onog čime se bavim, a to je plesna umjetnost".

Sunčica radi kao nastavnica plesa u 3 plesna kluba, a jedan od njih je sama pokrenula. U Zagreb je došla na studij psihologije, koji je trenutno zamrznut, ali definitivno bi ga nekada htjela dovršiti.  Prva ljubav joj je ipak ples, ali kako se na akademiju može upisati svake 2. godine, to vrijeme studiranja psihologije je iskoristila i za pripremu za audiciju. 

"Točku koju sam izvodila pripremala sam 3 mjeseca, ali plešem otkad znam za sebe. Ono što želim reći je da plesači kroz svoje cijelo plesno obrazovanje rade na svojoj tehnici, a ono što se prikazuje na sceni su dodatni sati rada na specifičnoj temi. Jedino očekivanje koje sam imala je bilo to da pokažem ono što volim raditi najbolje što mogu u tom trenutku. Zbog cijele situacije s pandemijom jako su mi nedostajali javni nastupi zbog čega je Supertalent pozornica u meni probudila onaj plesni entuzijazam. Generalno sam zadovoljna s nastupom, ali uvijek postoje sitnice na kojima se može još dodatno raditi", otkrila nam je Sunčica nakon nastupa.

 

 

Za 5 godina bi voljela dovršiti studij psihologije, otići van doškolovati se kao plesač i otvoriti svoju plesnu školu, a za sebe kaže da se ne voli uspoređivati ni s kim: "Vodim se s onom dobrom starom izlizanom izjavom, sam si sebi jedina konkurencija".

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju