Pokušavajući spasiti svoju pravu ljubav, Casey se mora licem u lice suočiti sa zlom u filmu 'Ninja'.

Radnja filma vrti se oko američkog majstora borilačkih vještina koji se zove Casey Bowman, kojeg je njegov sensei zamolio da otputuje u New York kako bi zaštitio Yoroi Bitsu, oklopljenu škrinju s blagom koja sadrži oružja posljednjeg Kōga nindže.

Ekipi su se na snimanju ovog filma potkrale i poneke pogreške. Primjerice, u prvoj borbi Masazuka se suočava s Caseyem držeći drveni mač bokken u desnoj ruci. To je neispravan način držanja te vrste mača jer onemogućava brze poteze oružjem i brzi napad. U istoj sceni učenici zajedno s Masazukom sjede ispravno držeći to oružje s desne strane, čime su pokazivali da su prijateljski nastrojeni, ali Masazuka nastavlja držati mač u desnoj ruci tijekom napada.

Kada Casey i Namiko odlaze na vlak, prati ih muškarac u kapuljači. Neposredno prije nego se zaustavi, vidljiv je metalni stup. U sljedećoj sceni metalnog stupa više nema.


U borbi na krovu policijske postaje Masazuka udari iznad Caseyeve glave ostavljaući trag udarca na zidu iza Caseya. Traga na zidu više nema u idućoj sceni.

U sceni u kojoj Casey i Namiko bježe iz Profesorove kuće Casey skoči na nadolazeći automobil i skoči s njega nekoliko metara dalje. Kada vozač izađe vidi se da Casey stoji tik do auta.


Zavirite iza kulisa filma 'Ninja' i doznajte što o filmu kažu redatelj i glavni glumac Scott Adkins.


Avanturistički film 'Ninja' ne propustite gledati u subotu navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju