Jaki dečki kojima je snaga Supertalent predstavili su se točkom kakvu do sada niste vidjeli.

Oni su mladi, jaki, mišićavi i spremni pokazati ono što do sada nikada niste vidjeli. Ovo im je prvi nastup uživo, ali dečki iz Street workout Rugvica osjećaju se nikad bolje. 


 

''Iskreno, sada nam je puno lakše nego na audiciji. Nije nam toliki stres jer smo već naviknuli na kamere i pritisak'', rekli su nam i dodali: ''Iako ne živimo svi blizu pa smo se morali ukomponirati u što kraćem roku nadamo se da će naš nastup super ispasti'', rekli su nam prije izlaska na pozornicu. 

Rekli su kako od njih možemo očekivati puno više težih stvari. ''Sada ćemo dati sto posto od sebe, ako treba i više. Sada se radi o publici, a za publiku ćemo dati sve!'', poručili su. 

Bilo ih je četiri, a sada ih je pet. Njihovu formaciju čine Luka i Mateo Šimić koju su braća te Alen Ros, Ivan Brezarić i Benjamin Vogt. Iako su i sami mladi promoviraju jake poruke: ''Nama je u cilju da svi znaju ako su djeca već na ulici neka rade nešto dobro na ulici''. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju