Glazbenik koji ne poznaje nikakve prepreke, a glazba mu je lijek prenosi čistu emociju na pozornicu Supertalenta.

Pavao Anić iz Siska ''Čovjek je od sevdaha''. Ovaj slijepi glazbenik prekrasno pjeva, a uz to svira harmoniku. Veliki je zaljubljenik u sevdah pa se takvom glazbom i predstavio na Supertalentu.


 

Na audiciji od njega smo imali priliku čuti ''Ah što ćemo ljubav kriti''. Iako je Pavao osoba s invaliditetom, slijep je, to ga ni malo ne sprječava u izražavanju sevdahom. Maji Šuput toliko se svidio njegov nastup da mu je rekla kako bi vrlo rado s njim zaružila u klubu do sitnih noćnih sati.

U polufinalu Supertalenta Pavao je pjevao ''Tebi majko misli lete'' Safeta Isovića. ''Nisam baš volio klasičnu glazbu, a onda sam otkrio sevdah. Tamo je zastupljena harmonika, pa sam počeo svirati harmoniku i sada sam u sevdahu'', ispričao nam je.

''Oduševio si nas prošli put sa svojom emocijom. Imaš nešto što je za sevdah, emocija je za sevdah potrebna, i ti to stvarno imaš! Ja bih tebe samo slušao", rekao mu je Janko.

Ovaj talentirani pjevač apsolutno zasluženo će boriti svoje mjesto u finalu Supertalenta. Što li sprema ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju