Osim iznimnih talenata, nevjerojatnih glasova, različitih akrobacija Supertalent promiče još nešto…

Do sada smo prošli četiri epizode Supertalenta, a u petoj možemo očekivati zanimljive nastupe kandidata iz Hrvatske, ali i iz cijele regije. 

Imali smo priliku vidjeti i četiri zlatna gumba, što znači da samo još Martina Tomčić nije iskoristila svoju priliku poslati nekoga u finale. Tko će biti taj sretnik ili sretnica ne propustite u emisijama koje slijede, a do tada pogledajmo nastupe kandidata koji nisu bili u potpunosti prikazani. 

Jedan od njih je Milan Carević koji se predstavio svojim odličnim nogometnim znanjem. Milan je pokazao zavidno znanje u trikovima i akrobacijama s loptom što je oduševilo žiri, a kako i ne bi kada je Milan bivši nogometaš.  

Sportskim umijećem predstavio se Karate klub Vukovar 1991. Do sada su prošli brojna natjecanja pa vrhunski rezultati i pozitivni komentari žirija nisu izostali. Promoviranjem sporta kao zdravog načina života predstavio se i Borilački klub Nanbudo

Josip Merlak muški je cheerleader koji se bori protiv predrasuda. Josip se ne osvrće na negativne komentare već nastavlja s navijanjem.

Osim različitosti, neobičnih talenata i iznimnog truda Supertalent promiče i zdrav način života. Kakve će sve zanimljivi kandidati nastupiti ne propustite već ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju