Neobični talenti, osebujni kandidati i njihovi zanimljivi komentari dobitna su kombinacija za zabavu na snimanju.

Martina Tomčić, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Davor Bilman četvorka je koja već drugi tjedan komentira i ocjenjuje natjecatelje Supertalenta. Neki su komentari pozitivni, neki malo manje, kao doduše i nastupi. Međutim, zabave na Supertalentu ne nedostaje što se i vidi iz priloženog. 



''Energija koja se događa među nama neprocjenjiva je. Nekad se porječkamo jer smo karakterno vrlo različiti, ali kada se kamere ugase to je potpuno druga priča. Doslovno kao da sam našla dva muža i sestru. Ovo su ozbiljna dva komada!'' rekla je Maja Šuput aludirajući na Janka i Davora te dodala: ''Martinu i mene veže stara ljubav od snimanja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pa sam znala što očekivati i što nas čeka u zajedničkom radu''. 

''Biti član ovog žirija jako je zabavno'', rekao je Janko Popović Volarić koji se odlično uklopio s ostatkom ekipe. U sinoćnjoj emisiji Janko je pristisnuo zlatni gumb Martinu Kutnaru, mladom glazbeniku.

''Nisam imao sekundu razmišljanja. Martin je virtuoz kojem ako se nađeš u prilici da samo mrvicu napraviš da mu pomogneš velika je čast'', izjavio je. 

''Biti u žiriju Supertalenta vrlo je zanimljivo, ali ponekad izazovno i naporno. Odluke nisu jednostavne'', rekao je Davor Bilman koji je vrlo jasan i dosljedan pri svojim kriterijima. ''Ne premišljam se dugo. Ako je netko dobar to je ''DA'', ako po mišljenju nije to je ''NE'' i to je to. Na konačnu odluku ne utječe mi stav publike. Mislim da publika ima pravo na svoje mišljenje, ali ono što definitivno utječe je način kako ja to vidim''.  

Iako je na glasu kao jedna od strožih članica žirija Martina Tomčić na pravi istinski talent ne ostaje hladnokrvna. ''Biti u žiriju Supertalenta vrlo je odgovorno i nezahvalno, ali s druge strane iznimno ispunjavajuće, jer dobijemo priliku vidjeti talente i ljude koje ne možemo vidjeti svakodnevno. Ovdje možemo uživati u njihovim talentima'', iskrena je bila operna pjevačica. 

Tko vam je za sada najdraži član žirija? Ne propustite glasovati.

Tko je vaš najdraži član žirija?

glasova:


 

Jednako uzbudljive epizode imat ćemo priliku gledati svake nedjelje od 20 sati na Novoj TV, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju