U suradnji sa svjetskom nogometnom organizacijom FIFA-om, film "Gol!" vrhunski je producirana i uzbudljiva priča o putu jednog nogometaša od trnja do zvijezda.

Baš kao i svaki dječak, Santiago Munez ima veliki san. Međutim, za razliku od drugih, njemu se pruža prilika da taj san i ostvari - pod uvjetom da je spreman zanemariti strah, otputovati tisuće kilometara daleko od svoga doma i opstati među jednima od najboljih na svijetu.

U trenutku kada je desetogodišnji Santiago prešao američku granicu, posjedovao je samo dvije stvari: svoju nogometnu loptu i podrapanu sliku Svjetskog Kupa.

Odrastajući u Los Angelesu, Santiago (Kuno Becker) je radio mnogobrojne fizičke poslove, ali cijelo to vrijeme njegova je jedina strast nogomet. No, kada Britanac Glen Foy (Stephen Dillane), simpatični bivši nogometaš i nekoć lovac na talente, uoči Santiaga na lokalnoj utakmici, on prepozna vještog, spretnog i odvažnog nogometaša. 

Za ljubitelje nogometa bit će posebno zanimljivo da se u cameo rolama pojavljuju legende poput Alana Shearera, Zinedinea Zidanea, Raula i Beckhama, te da je kulminacija radnje, obilježena odlučnim susretom Newcastlea i Liverpoola. 

Hoće li Santiago uspijeti na svome putu pogledajte u filmu 'Gol!' u subotu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju