Plesna skupina Step boys sjajnim nastupom inspiriranim filmom osigurali finale Supertalenta!

Na audicijskom nastupu bilo ih je četiri, na polufinalnom pet, a kažu kako ih u finalu ipak neće biti šest. Oni su provjerena uvježbana formacija i od Step boysa možemo očekivati još puno toga. 


 

''Napokon se isplatilo ono što smo cijeli život radili i sav trud koji ulažemo svaki dan. Presretni smo'', rekli su nam ovi dečki koji su bili okruženi obožavateljicama i ostatkom plesne skupine Step by step čiji su članovi.

''Moramo priznati da smo se nadali prolasku u finale, ali nismo bili sigurni da ćemo ovako daleko dogurati. Znamo da ima velikih talenata, a nastupi Martina Kutnara i Anje Bijelić posebno su nas se dojmili'', ispričali su nam. 

Kažu kako su iznimno zadovoljni svojim nastupom i da ništa ne bi mijenjali, a mišljenje dijele i njihove trenerice. ''Od audicije smo smišljale nastup za polufinale, a od rujna se intenzivno pripremamo. Polufinalni nastup odradili su savršeno i dali su svoj maksimum. Ispunili su sva naša očekivanja'', rekle su. 

Dečki poručuju kako će u finalu nadmašiti sve do sada, a hoće li uspjeti u tom naumu ne propustite doznati nedjelom od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju