Svjetski pobjednici u stepanju dokazali su kako ova vrsta plesa nije rezervirana samo za djevojke.

Svojim cipelicama za step atmosferu u studiju Supertalenta zažarila je četveročlana ekipa Step boys. Ovu grupu čine Nino, Lucijan, Erik i Tibor, a plešu step već punih pet godina. Svako od njih ima različite hobije, ali step im je nešto najposebnije.


 

Iako su do sada prošli brojna natjecanja smatraju kako je Supertalent ipak drugačiji od svih prethodnih. ''Nas žiri u našim natjecanjima nikad ne komentira, već vam samo daje ocijene. Posebno nas veseli što ćemo sada ćemo čuti i komentare. To nije u potpunosti stručni žiri pa nas još više zanima njihovo mišljenje'', a komentari su bili odlični.

Martina im je rekla kako plešu na svjetskoj razini i da ne može dočekati da ih ponovno vidi, Maja je zaključila da im uopće ne treba glazbena podloga jer ''dišu kao jedno'', a Davor je kazao: ''Posebno mi se sviđalo to što u niti jednom trenutku niste bili dosadni. Iako nisam nešto pretjerano ljubitelj stepa, cijelo vrijeme ste držali moju pažnju, tako da velika pohvala''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju