U predzadnjem audicijskom izdanju za naklonost žirija i tri da koliko im treba da prođu u sljedeći natjecateljski dio, novi talenti borit će se pjevanjem, plesom, trikovima, ali i ponekim dosad neviđenim talentom u showu.

 Osim novih lica, na binu Supertalenta vratit će se i Filip Ratković, stand up komičar čiji je nastup prošle sezone posebno ostao u sjećanju žirija. „Zbog komentara žirija prošle godine sam odustao od komedije, odlučio sam se posvetiti magiji i stvaranju čuda“ kaže Filip i dodaje kako bi želio impresionirati Martinu, no sumnja da će se to dogoditi. Filip ističe kako je na točki radio godinu dana tako što je prakticirao meditaciju, a hoće li ju uspjeti izvesti onako kako je zamislio te hoće li ove godine bolje proći kod žirija, ostaje nam za vidjeti.

Osim povratnika, stand up komičara koji će se ove godine predstaviti kao mađioničar, vidjet ćemo još jednog mladog stand up komičara u usponu – Leona Kondresa. „Počeo sam prije godinu i pol, uvijek sam bio razredna budala i jednom me prijatelj nagovorio, ja nastupim i siđem s pozornice i on mi kaže: vidiš bio sam u pravu, trebao bi stvarno jednom probati“ kaže Leon i dodaje: „Fore smišljam tako da pomno pratim sve što vidim“

Zanimljiv nastup osigurat će 18. godišnji Benjamin Iličić koji će se predstaviti twirlingom. U školi se često susretao s raznoraznim predrasudama, no kako kaže, za tim ne mari jer je svjestan koliko energije i rada je potrebno za twirling. Osvojio je brojna natjecanja, a ona na koja je najponosniji su prvo mjesto Internacionalnog kupa 2017., treće mjesto Umjetničkog twirlinga te drugo mjesto u free style kategoriji 2018. „Od nastupa očekujem zabavu, a prvenstveno da pokažem što je twirling. Žrtvujem se već 9 godine u ovom sportu, a krenuo sam preko sestara. Mi smo jedna velika twirling obitelj“ otkriva Benjamin.

Tihomir Dragutinović iz Zvornika predstavit će se s talentom brzog pamćenja, a svoj talent je, kaže, otkrio sasvim slučajno, još 1994. godine. Od plesača na bini Supertalenta zaplesat će duo iz Bihaća, Edi i Adna koji zajedno plešu već sedam godina. „Adna i ja smo na prvu kliknuli kao plesni partneri i s njom je ples sasvim nešto drugo, neka druga dimenzija. Odlučili smo doći na Supertalent pokazati svoje znanje i talent.“ kazao je Edi, a svoj talent pokazat će i trio No shame kojega čine Valentina Anaković, Gloria Bedeković i David Farkaš, a nastupit će s koreografijom s kojom su pobijedili na festivalu u Novom Sadu.

Od pjevača vidjet ćemo 14-godišnjeg Martina Kosovca koji kaže da ga pjevanje ispunjava, kao i 34-godišnjeg Marina Kačanića koji nakon 16 godina kada je nastupio u showu Story SuperNova ponovno želi okusiti svjetla pozornice. Iz Rijeke će stići vokalna skupina Torretta koju čine 10 djevojaka u dobi od 13 do 17 godina, a ova prijava na Supertalent im je božićni poklon njihove učiteljice.

Glazbenik Damir Filipančić koji trenutno živi i radi u Cipru nastupit će s country pjesmom. „Rekao bih da je moja misija završena ako će barem netko zavoljeti tu glazbu“ istaknuo je. Ove nedjelje vidjet ćemo još i osam mlađahnih rock entuzijasta, Bend glazbene škole Bonar, ali i glazbenu skupinu Sarajevo drum orchestra koji postoje više od 20 godina, a sviraju na karnevalskim bubnjevima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu možete pogledati odmah nakon emitiranja OVDJE

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju