Dvanaest točaka u borbi je za titulu šestog pobjednika Supertalenta i nagradu od 200 tisuća kuna!

Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu Supertalenta, ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica showa.

Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada! Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede. Osim laskave titule pobjednika šeste sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 tisuća kuna.

Najveća konkurencija bit će među glazbenicima od kojih će se za pobjedu boriti čak dva zlatna gumba.

Majin zlatni gumb - trinaestogodišnja Elena Brnić koju je žiri prozvao djevojčicom anđeoskog glasa te Jankov zlatni gumb – Adna Šestić koja je sve iznenadila snagom svog vokala i impresionirala interpretacijom pjesama s kojima se predstavila.

U finalu ćemo gledat također i Denisa Bartu iz Sarajeva koji je svojom emotivnom izvedbom rasplakao žiri i publiku te osvojio srca gledatelja diljem regije.

Srca ženskog dijela publike, a posebno članica žirija Maje i Martine osvojio je natjecatelj Filip Rudan kojemu su prognozirale sjajnu karijeru tinejdžerske zvijezde, a hoće li u finalu topiti srca, ostaje nam za vidjeti.

Vidjet ćemo još jednom nastup Ive Augustinović - natjecateljice prodornog glasa koji je fascinirao žiri i koje je svoju ulaznicu za finale Supertalenta osigurala još u prvoj polufinalnoj emisiji!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju