Daniel Radcliffe ovaj put glumi u filmu koji je nastao prema istinitome događaju.

Iako je svjetsku slavu stekao u glavnoj ulozi čarobnjaka Harryja Pottera u filmovima temeljenim na romanima J. K. Rowling, Daniel Radcliffe ovaj put glumi u filmu koji je nastao prema istinitome događaju. Kao što je Yossi Ghinsberg, izraelski turist, 1981. s dvojicom prijatelja, željnih avanture, pristao na izazov i s neznancem otišao na putovanje, ubrzo se pustolovina pretvara u noćnu moru jer ostaje sam na milost i nemilost amazonskoj prašumi. Svoje preživljavanje, Ghinsberg je zapisao u autobiografski roman po kojemu je snimljen film „Džungla“.

Kada se ocijenjuje dojam koji ostavlja na gledatelje, prati se koliko se glumac uživio u svoju ulogu. Daniel Redcliffe u ovome je filmu dao sve od sebe kako bi stvorio sliku čovjeka koji se mora pomiriti sa svojom psihom kako bi se spasio. Da bi upoznao Yossijevu priču, morao je s njime nekoliko sati dnevno provesti razgovarajući kako bi mu ovaj prenio sve impresije.

 Budući da se u filmu transformira iz normalnog u izgladnjelog stanje, morao je naglo smršaviti. Jeo je isključivo riblje filete i proteinske pločice te pio mnogo kave kako bi izdržao dugačka snimanja. Bez obzira na veliku psihičku i fizičku pripremu, Radcliffe ne žali jer je u „Džungli“ stekao zavidno filmsko iskustvo.

Pod redateljskom palicom Grega McLeana, ovaj napeti film 'Džungla' pogledajte u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju