Od osobe koja ne može dobiti ono što želi opasnija je samo osoba koja dobiva sve što želi

"Soba želja" film je iz 2019. koji je režirao Christian Volckman, a glume Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson, John Flanders i Francis Chapman. Riječ je o kombinaciji psihološkog trilera i nadrealne misterije, pa tek onda horora, čija zadaća nije strašenje gledatelja, već pokazivanje one tamne strane čovjeka.

Ljudska lakomost i opsesija nemaju granice, a o katastrofalnim posljedicama razmišlja se tek kada se one obistine. Jedna od glavnih vrlina filma jest što biva sve intrigantniji kako radnja ide dalje, a preokreti zadržavaju gledatelje do samoga kraja koji će im dugo ostati urezan u sjećanje.

Što se tiče glavne glumice, Olge Kurylenko, dugi je niz godina bila poznata po svojim ulogama u akcijskim filmovima u kojima je bila vrhunska, međutim, htjela se okušati u nečemu novom i drugačijem. Napravila je najveći zaokret i iznenadila publiku kada je odlučila glumiti u hororskom trileru "Mara", a onda je tako u tom žanru i nastavila te je nastupila u "Sobi želja".

Kate i Matt mladi su njujorški par u svojim tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikom odvjetničkom uredu. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u New Hampshireu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizira sve što požele. Poput djece u trgovini slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dijete ... malenog dječaka. Ispod prividnog stanja blaženstva, sretni par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu imati strašne posljedice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu napustiti kuću bez da se troše. Soba bi tako mogla pretvoriti njihov san u najgoru noćnu moru.

Film "Soba želja" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjim satima na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju