Za radnika u tvornici putovanje zvuči kao savršeni odmor od frustrirajućeg života koji vodi

Dobro došli u Rekall, tvrtku koja snove pretvara u stvarnost. Iako ima prekrasnu suprugu koju voli, za radnika u tvornici Douglasa Quaida putovanje koje se odvija samo u umu, ali ostaje u pamćenju kao stvarno iskustvo zvuči kao savršen odmor od frustrirajućeg života koji vodi.

No, kad procedura pođe po krivu, Quaid postaje lovina. Odjednom mora bježati od policije koju kontrolira vođa slobodnog svijeta, kancelar Cohaagen, te se udružuje s pobunjenicom kako bi došao do vođe pokreta otpora prije nego što bude prekasno.



Glavnog lika u filmu "Totalni opoziv" utjelovio je Collin Farrell, a njegovu sprugu u filmu glumi Kate Beckinsale. U nekim scenama Farrell i Beckinsale morali su se poljubiti, a Farrell je ispričao da su poljupci bili vrlo neugodni. Izjavio je kako mu je nelagodu stvaralo to što je redatelj filma, Len Wiseman, tada bio u braku s Beckinsale.

Jednu od scena borbi Wiseman je odlučio snimiti u jednom kadru, a to nije bio nimalo lak zadatak. Tu su scenu morali snimiti čak 22 puta, odnosno sve dok Farrell nije savršeno odradio borbu.

Jessica Biel u ovom je filmu dobila ulogu pobunjenice Meline, a tu je ulogu najprije odbila Scarlett Johansson jer se željela posvetiti snimanju filma "Osvetnici". Farrell je ulogu Quaida "oteo" glumačkim kolegama Tomu Hardyju i Michaelu Fassbenderu.

 

Napeti akcijski film "Totalni opoziv" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju