Jennifer Aniston je ovom ulogom iznenadila publiku.

Reklamni stručnjak Charles Schine (Clive Owen), je jedan od mnogobrojnih stanovnika Chicaga koji svako jutro vlakom u 8:43 putuju na posao. No, kada on jedan dan propusti svoj vlak i upozna Lucindu Harris (Jennifer Aniston), život mu se mijenja zauvijek.

Lucinda je šarmantna, prelijepa i vrlo zavodljiva. I usprkos činjenici da su oboje oženjeni i imaju djecu, među njima se javlja magnetska privlačnost. Dogovori za ručak brzo prerastu u koktele poslije posla, i ubrzo, njihova zaluđenost ih odvede do unajmljivanja sobe u hotelu.

Ta naočigled savršena afera pođe strašno po zlu kada brutalni stranac LaRoche (Vincent Cassel) provali u njihovu sobu prijeteći im pištoljem. Ova nemoralna veza pretvara se u noćnu moru, opasniju i nasilniju od ičega što su mogli zamisliti. Charlesov život uskoro postane ispunjen obmanom, ucjenama, nasiljem i zločinom. Bez mogućnosti da se povjeri ženi ili obrati policiji, Charles se nađe zarobljen u svijetu koji više ne prepoznaje, i u kojem nema traga životu koji je nekoć živio.

Jennifer Aniston je svima dobro poznata po ulozi dobre, slatke i romantične Rachel iz planetarno popularne humoristične serije 'Prijatelji'. Stoga bi vas mogla iznenaditi ulogom u kojoj postaje pijun nemoralne veze.

 

Napeti akcijski film 'Fatalni preljub' ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju