Istinita i dirljiva priča koja vraća nadu u obitelj, prijateljstvo i ljubav...

Prema bestseleru „New York Timesa“ 'Heaven Is for Real' nastala je nadahnjujuća istinita priča koja obuhvaća ljepotu ljudskog duha.

Glumica Renée Zellweger osvojila je svijet s nekoliko filmova o dnevnicima Bridget Jones. Zanosna glumica posljednji je film o slavnoj Bridget snimila 2016. Bio je to treći dio romantično-komičnog serijala započetog 2001.

 

Međutim, u filmu 'Drugačiji poput mene' poznata je glumica utjelovila mnogo ozbiljniju ulogu. Ona je supruga uspješnog trgovca umjetninama Rona Halla.

 

Iako su naizgled sretni u braku, njihova vjernost i obitelj nađu se na kušnji, no povežu se s beskućnikom (Djimon Hounsou) koji ih odvede na nevjerojatno putovanje iz kojega se rodi doživotno prijateljstvo.

 

Hvaljen od kritičara kao „snažan i nadahnjujući“ film, 'Drugačiji poput mene' pokazuje kako jednostavan čin dobrote može sve promijeniti.

Film koji će vas osvojiti svojom pričom 'Drugačiji poput mene' pogledajte u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju