Skupina prijatelja koja će pokoriti Hollywood...

Filmska zvijezda Vincent Chase vraća se u grad s lokalnom svitom – Ericom, Turtleom i Johnnyjem „Dramom“. Također, vraća se i u biznis uz pomoć super agenta Arija Golda. Iako su im se ambicije promijenile tijekom godina, veza između njih ostala je jaka te ih vodi do Hollywooda.

Uloge vesele družine pripale su Kevinu Connollyju, Adrianu Grenieru, Kevinu Dilloru, Jerryju Ferrari i Jeremyju Pivenu.

Film je nastao prema istoimenoj televizijskoj seriji 'Svita' koja prati život mladog glumca u usponu Vincenta Chasea i njegove trojice prijatelja u Los Angelesu. Redatelj Doug Ellin izjavio je kako je serija, a i film uspješan zato što se prvenstveno temelji na muškom prijateljstvu. Iako su Hollywood i zabava ovdje bitan faktor, zapravo se radi o vezi između ovih momaka. Fokus je na prijateljstvu i svojesrvnoj obitelji koji oni čine.

U filmu su gostovale mnoge zvijezde koje glume same sebe. Samo neki od njih su nogometaš Thierry Henry, Emily Ratajkowski, Ed O'Neill, Russel Wilson, Pharrell, Jessica Alba, Calvin Harris i Mark Wahlberg.

Wahlberg je ujedno i producent ovog filma te tvrdi kako je radnju filma pomalo bazirao prema događajima iz vlastita života. Lik Drame je, primjerice, inspiriran Wahlbergovim rođakom Johnnyjem Elvisom.

Kevin Connolly slomio je nogu tijekom snimanja nogometne scene s Russellom Wilsonom.

Adrian Grenier, glavna zvijezda ovog filma, u slobodno vrijeme svira u dva benda. Novac koji je zaradio od filma uložio je u otvaranje glazbenog studija, što mu je bio životna želja. Odrastao je u New Yorku, a veliku je slavu stekao glumeći u televizijskoj seriji 'Svita' koja se snimila u osam sezona i bila nominirana za Nagradu Emmy.

Komediju 'Svita' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju