Sam je naučio svirati i pjevati, njegov ga invaliditet ni najmanje ne sprječava u tome, a u finale Supertalenta došao je podrškom mnogobrojne publike!

Pavao Anić slijepi je samouki virtuoz na harmonici. On svira i pjeva sevdah koji je za njega lijek za dušu, a najviše voli izvoditi tradicionalne bosanske pjesme.

Tako je u finalu Supertalenta nastupio pjesmom Safeta Isovića ''Moj dilbere''. O njoj je rekao: ''To je pjesma Safeta Isovića, iako je dosta pjevača pjevalo ovu pjesmu ja se vodim njegovom verzijom''.

Od audicije pa sve do finala Supertalenta ostao je vjeran sevdahu, a priznao nam je kako voli nastupati pred publikom, uveseljavati druge i donositi im osmijeh na lice. ''Osjećam se jako lijepo. Svaki put kad dođem na Supertalent bude mi sve ljepše i ljepše. Svakim sam nastupom zadovoljniji''

Pavao često nastupa, a rekao je kako se više bazira na pjesme koje se često ne izvode. ''To su pjesme relativno nepoznate i stare su od 50-ih pa sve do 80-ih godina. Moj moto je što je teža pjesma to mi se viđa sviđa''.

Ovaj glazbenik s velikim srcem poručio je kako svoj finalni nastup posvećuje svima. ''Nemam nikog posebnoga za izdvojiti. Volio bih svoj nastup posvetiti svim gledateljima i svima onima koji me podržavaju''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju