Mr. Hammerhand pokazao se kao najsnažniji natjecatelj pete sezone Supertalenta. Na audicijama se čak suprotstavio žiriju!

Njegove ruke njegov su talent! On je Mr. Hammerhand i njega nikako ne želite naljutiti. Punim imenom Muhamed Kahrimanović na pozornici Supertalenta priredio je pravi show. 

Umjetnošću razbijanja, kako naziva svoj talent, oborio je čak 12 Guinnessovih rekorda koji uključuju razbijanje kokosovih oraha, bejzbolskih palica i slično.

U performans koji je izveo na audiciji i koji mu je osigurao sva četiri ''DA'' Muhamed je uključio članove žirija. Tako je najprije asistirala Martina Tomčić, a potom je Jako došao na pozornicu te su zajedno bejzbolskom palicom razbijali limenke.

Maja je probala kokosovo mlijeko kojega je on prethodno razbio, također golom rukom. Posljednji na pozornici pridružio mu se Davor koji je zajedno s njim razbijao kokse. 

Tada je pokazao umjetnost tijela i duha, a što priprema za polufinalni nastup ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju