Nevjerojatnom je lakoćom otpjevala pjesmu Josipe Lisac, dobila zlatni gumb, ali i autogram!

Adna Šestić ima 19 godina i nevjerojatan glas! Ona dolazi iz Zenice, a njezin talent je pjevanje kojim se bavi oko četiri godine.

''Moje je prvo pjevačko iskustvo je bilo svedeno isključivo na karaoke dok nikog nema u kući'', tako je bilo sve do neke 15-te godine prepričava ova srednjoškolka.

Tijekom Supertalent audicija Adna je bila maturantica i u gimnaziji u srednjoj glazbenoj školi koju pohađa. Kako se pripremala za prijemni elektrotehničkog fakulteta nije bila sigurna hoće li doći nastupati, ali na kraju joj se definitivno isplatilo!

Predstavila se pjesmom ''O jednoj mladosti'' Josipe Lisac u pratnji prijatelja Juraja na gitari i oborila sve s nogu, a osobito Janka Popovića Volarića koji joj je pritisnuo zlatni gumb čime je postala jedna od polufinalistica pete sezone Supertalenta.


 

Međutim, jedan od razloga Adninog dolaska na Supertalent je i autogram od Maje Šuput! Za koga joj je trebao autogram i ostale pojedinosti ne propustite u videu!Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju