Luka: „Ja ću se potruditi u ovom nastupu ne oduzeti Maji niti jednu njezinu gažu.“

Samo jedna epizoda dijeli nas od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a na kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. U velikom finalu koje ćemo vidjeti 6. prosinca, tih četvero natjecatelja borit će se za laskavu titulu pobjednika druge sezone showa, dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.


Kako je u ovom showu sve moguće, iskusili su i naši natjecatelji. Tako je ogromno iznenađenje bilo ne samo Luki Buliću, već i Maji Šuput kada mu je gljiva dodijelila upravo nju za imitaciju. „Nikad u životu nisam mislio da ću dobiti Maju Šuput!“ šokirano će Luka, koji je zajključio kako je njegova energija na malo nižoj razini od Majine pa će se stoga dobro morati potruditi kako bi njezin lik što vjernije dočarao. „Scenski nastup zahtjeva od mene izrazitu moć uvjeravanja kuma da izvadi keš.“ objašnjava Luka pred kojim je nastup s pjesmom 'Svatovska' i zaključuje: „Uvijek se na kraju svede na tog sirotog kuma. Ja bi volio da u publici sjede samo kumovi, pa da ja kad počnem pjevati da nešto i zaradim. Ja ću se potruditi u ovom nastupu ne oduzeti Maji niti jednu njezinu gažu.“


Pod posebnim povećalom fanova Justina Biebera bit će Maja Šuput, čiji je izraz na licu sve objasnio, a izvest će njegu pjesmu s početka karijere 'Baby'. „Da mi je netko rekao da ću ikada morati biti Justin Bieber, rekla bi mu ti se šališ, ni za maškare!“ našalila se Maja i dodala kako ipak nije tako strašno kako je i mislila. „Sigurna sam da će ljudi padat od smijeha kad me vide s tom groznom frizurom. To jest baš smiješno, a cilj ovoga je da mi se narod smije, pa eto smijete se još jednoj emisiji!“ poručuje.


Svoj nastup u predfinalnoj emisji, Saša Lozar opusuje kao „krunu svega izvedenog do sada“. Aretha Franklin, u koju će se transformirati i izvesti pjesmu 'Respect', kaže, najveći mu je izazov do sada. „Aretha Franklin je apsolutna kraljica svega.“ radosno će Saša koji se posebno veseli fizičkoj transformacjii i zaključuje: „Vjerujem da će to biti nastup po kojem ću pamtiti ovu ludu sezonu!“


Maju Posavec ove nedjelje gledat ćemo kao seks ikonu osamdesetih, Kim Wilde s pjesmom 'Keep Me Hangin' On'. „Ja obožavam 80-te i svaki povratak u 80-te me veseli, pa čak i ovako kad ne znam pjesme.“ ističe Maja i dodaje kako će jedan od bitnijih faktora u njezinom scenskom nastupu biti krevet i vjetar.


Ivan Šarić najavio je kako će se kao Shania Twain na pozornici družiti ponajviše sa stalkom. Otpjevat će pjesmu 'Man I Feel Like A Woman' kojoj se posebno veseli. „Sa sigurnoću mogu reći da ću se ja lijepo zabaviti.“ uvjereno će Ivan.


U Rihannu će se transforimirati Ivana Marić kojoj pjesma 'Umbrella' ne predstavlja vokalno težak zadatak. „Ona ima cijelo vrijeme zaleđenu facu, sva je cool i želi ostaviti dojam baš me briga“ kazala je Ivana. Sa Shakirinom pjemsom 'Whenever, Wherever' nastupit će Renata Sabljak, a Dušana Bućana imat ćemo prilike vidjeti kao Marinu Perazić, čijeg se opojnog glasa, napominje, sjeća od djetinjstva.

Ne propustite uzbudljivo polufinale druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i otkrijte kojih četvero natjecatelja će se boriti za titulu pobjednika!


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju