"Mislim da je san svakog izvođača da nastupa na velikoj pozornici kao što je vaš Supertalent"

Shasha Cui rođena je na sjeveroistoku Kine, a u Supertalent se prijavila s talentom pjevanja i sviranja violine, priredila je show, no žiri je imao neke zamjerke. "Nisam oduševljen niti sa sviranjem niti s pjevanjem, ali sam oduševljen s cijelim paketom" – rekao je Davor. Shasha je snimila video samo za gledatelje Supertalenta, uživajte!

 

"U Kini sam se bavila muzikom više od 10 godina i u tom periodu sam nastupala na puno različitih mjesta (s pjevanjem, sviranjem violine i plesom). Mislim da je san svakog izvođača da nastupa na velikoj pozornici kao što je vaš Supertalent. Otkad sam došla u Hrvatsku do sada nisam mogla posvetiti puno vremena muzici (morala sam voditi brigu o djeci :) ), ali pošto sad imam malo više vremena za sebe odlučila sam ostvariti svoj san i nastupiti na nekoj velikoj pozornici. Mogu reći da me se posebno dojmila Martina jer kad sam gledala njezine nastupe na internetu vidjela sam koliko je na visokom nivou opernog pjevanja i glume. Pošto se i sama bavim glazbom, jako dobro razumijem težinu i profesionalnost nastupa kakvim se bavi Martina. Želja mi je, ako bude prilike, da me Martina malo poduči njezinim vještinama", otkrila nam je Shasha.

Njezin djed bio je violinist i dirigent u orkestru, a tata glazbeni producent i skladatelj. Obojica su svirala po nekoliko instrumenata, a Shasha je nastavila njihovim stopama. Želja joj je bila upisati pekinšku glazbenu školu, ali zbog financijskih razloga je ipak izabrala turistički menadžment. Zapravo, glazbena škola nije joj bila ni potrebna jer je sve mogla naučiti kod kuće.

 

 

Nakon što je diplomirala turistički menadžment, radila je u noćnom klubu kao performer gdje je pjevala i svirala pjesme na violini, a ondje je i upoznala supruga. Sa suprugom je pet godina održavala vezu na daljinu, a zatim su se oženili prvo u Kini, a onda i u Hrvatskoj.

 

 

"Otkad sam došla u Hrvatsku nisam nastupala na nekim većim pozornicama već 5 godina i mislim da je to sasvim normalno da se ljudi osjećaju nesigurno. Sa svojim nastupom sam zadovoljna i ne bih ništa promijenila, osim onog osjećaja treme i nervoze zbog kojih nisam mogla pokazati 100% najbolje od sebe", rekla je Shasha. 

Simpatična Kineskinja je kao svoje uzore navela svjetske pop dive kao što su Beyonce i Jessie J, "na mene ostave neki poseban dojam i motiviraju me da u svijetu glazbe budem kao one".

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju