Koja je turska serija vas posebno osvojila u 2021. godini? Sudjelujte u anketi!

Hit serija ''Ambasadorova kći'' koju smo imali prilike gledati prvom polovicom ove godine u programu Nove TV, jedina je serija među top pretraživanim pojmovima na Google tražilici u Hrvatskoj, te je čak pretraživanija i od veoma aktualnih tema ''covid potvrda'' i ''popis stanovništva''. Time je ona i na prvom mjestu najpretraživanijih serija na Googleu u Hrvatskoj tijekom 2021. godine.

Serija ''Ambasadorova kći'' najgledanija je strana serija 2021., ove je godine na svim televizijama među top 10 najgledanijih formata i sedmi najgledaniji zabavni format. ''Ambasadorova kći'' treća najgledanija serija u 2021. na televiziji nakon dvije domaće serije - ''Kud puklo da puklo'' i ''Dar Mar'', koje su također emitirane u programu Nove TV. Prosječna gledanost svih epizoda serije ''Ambasadorova kći'' je gotovo 450 tisuća ljudi. Također, serija je ostvarila udio u gledanosti (SHR) od 33,7 posto te je tako bila najgledaniji sadržaj na TV-u u razdoblju emitiranja. U odnosu na prvog konkurenta, imala je 78 posto veći SHR.

Osim ove hit serije, među top deset najtraženijih serija na Googleu 2021. godine, nalaze se još četiri serije iz programa Nove TV. Na sedmom mjestu je domaći sitcom ''Bogu iza nogu'', na osmom mjestu je turska serije ''Gulperi'', na devetom se mjestu nalazi aktualna domaća humoristična serija ''Dar Mar'', a na desetom turska dramska serija ''Melek''. Među top pet najpretraživanijih realityja na Googlu u ovoj godini našli su se showovi Nove TV – MasterChef i Supertalent.

Osim brojnih gledatelja koje Nova TV privlači uz male ekrane, snaga i vrijednost njezinog televizijskog programa primjećuje se i prema godišnjim rezultatima Google pretraga. Oni pokazuju što je korisnike interneta tijekom godine najviše zanimalo, a to su kako vidimo pri vrhu traženih pojmova, upravo formati emitirani na Novoj TV.

Izvor: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+

Rezultati pokauju kako je 2021. bila iznimno uspješna godina za turske serije Nove TV. Otkrijte nam svoje mišljenje, koja od njih vas je posebno osvojila. Sudjelujte u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Tursku seriju "Melek" ne propustite pratiti svakim radnim danom u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju