U četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta po odabiru gledatelja izdvojio se Denis Barta čime je on postao prvi finalist.

Četvrta polufinalna emisija Supertalenta iznjedrila je pretposljednja dva finalista. S najvećim brojem glasova gledatelja u finale se plasirao Denis Barta, a drugog finalista birao je žiri koji je između Elene Brnić i Cheerleading kluba Lana jednoglasno odlučio da u finale šeste sezone Supertalenta ide Elena.

Na audiciji je glazbenik Denis Barta rasplakao cijeli studio, a ni u polufinalnom nastupu s hitom Miše Kovača 'Ostala si uvijek ista' nije nikoga ostavio ravnodušnim.

„Ja mislim da je svaka riječ apsolutno suvišna i neadekvatna. Denis je supertalent, Denis je superčovjek, Vi ste superotac, vi ste van svake kategorije i ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisla i onda slušam Denisa i shvatim da njegov život bez glazbe za nas ne bi bio bogat i oplemenjen.“ poručila mu je Martina, a Maja je dodala: „Postoje nastupi poput Denisovog nakon kojega je glupo reći koliko je super bio. Denise, ti spadaš u heroje, a ne u supertalente!“ Davor mu je čestitao na nastupu i rekao da se nada kako je Denis mnogima otvorio oči za brojne druge stvari.

Elena Brnić, djevojčica s anđeoskim glasom i Majin zlatni gumb prva je probila led nastupivši s pjesmom Jessie J. 'Flashlight'. „Niti u jednoj sekundi nije mi palo na pamet da bi ti večeras imala loš trenutak. Ja sam znala da si ti jedno malo prekrasno stvorenje predviđeno za ovu pozornicu! Zvučala si fantastično! Ja sam toliko ponosna i na sebe i sada sam potvrdila da imam najbolji zlatni gumb!“, ponosno je kazala Maja.

Davor je rekao kako je bila predivna te je čak i njega uspjela provesti kroz razne emocije, a Janko je ustvrdio da je jako zrela u svom nastupu. Martina je pustila suzu nakon Eleninog nastupa te komentirala: „Da li sam subjektivna? Jesam. Da li mogu biti ponosnija sada ovoga trenutka? Teško. Da li krene suza od čarolije trenutka? O da!“

Cheerleading klub Lana u polufinalnoj emisiji nastupile su u nešto brojnijem izdanju s koreografijom inspiriranom Highschool mjuziklom. „Podosta ste beskrajno simpatični! Svidio mi se dio dizanja i akrobacija, ono što mi se manje svidjelo je vaš zajednički dio, rekao bih manje je više!“, poručio im je Davor.

Janko je rekao da mu je super što su nadogradili nastup od prošloga puta unatoč tome što se vidjelo da nisu u potpunosti bili sinkronizirani. Maja je bila oduševljena njihovim nastupom, a Martina im je kazala: „Ja nemam apsolutno niti jednu zamjerku za vas. Ono što sam sasvim sigurna da ćete ponijeti nakon večerašnjeg nastupa jest nastup života. Mislim da ste pokazali sve što Cheerleading klub Lana jest!“

Mladi mađioničar, Daniel Đogaš, i ovoga puta svojim trikovima uspio je oduševiti žiri, a Davor je zaključio kako je bio puno bolji nego na audiciji. Martina je priznala kako je 'pala' u jedno stanje u koje ne pada lako te pohvalila njegov nastup. „Vidi se jedna zrelost. Pantomima moment nije mi zanimljiv, ali ti to lijepo izgledaš i super te je gledati“ kazao je Janko.

Brejkerski duo iz Novog Travnika, Criminalz Breakerz i ovoga puta uspio je šarmirati žiri. „Vidim da ste malo poslušali našu dobronamjernu kritiku da usporite malo! Vjerojatno je abnormalno puno snage potrebno za ovo izvesti. Bilo je zaista puno bolje nego prošli put!“ komentirala je Maja, a Martina je dodala: „Ovakav nastup je doista ona razina koju očekujemo u polufinalima!“ 

Plesačica Dora Pavlić na pozornicu Supertalenta dovela je dašak Broadwaya, a u njezinom nastupu žiri je i više nego uživao. „Toliko je izgledalo svjetski, ovo šljašteće, ti se bacaš okolo, bila si baš prava showgirl!“, poručila joj je Maja.

Martina joj je kazala da jako voli njezinu energiju. „Definitivno je danas bilo osjetno drugačije i u plesnom stilu i u energiji i u tempu. ovo je danas bilo baš izvolite i gledajte!“, dodala je Martina. Janko je zaključio da njezina vještina impresivna te istaknuo kako je najljepše ipak to koliko ona sama uživa u nastupu. „Istinski ljubitelji plesa su itekako mogli uživati u tvom nastupu. Za mene si super, nastavi se baviti s time i uživaj u tome!“, zaključio je Davor za kraj.

Akrobati iz Niša, Aleksandar i Filip, zbog sigurnosnih razloga svoj nastup koji je uključivao vatru morali su izvesti izvan studija te su žiri fascinirali svojim vještinama.

„Meni je drago što ste ovo izveli izvan studija. Show je bio puno jači od prvog, uložili ste puno više truda, vatre je bilo tonu. Bilo je zabavno, fora i velika nadogradnja!“ komentirala je Maja, a Janko je dodao: „Drago mi je da ste nam opet došli, svaka vam čast za ovaj nastup!“ Martina je rekla da joj se svidjelo, a svidjelo se i Davoru. „Vaš nastup je dobar i ja sam zadovoljan!“

Violinistica Natalija Stanisavljević u polufinale došla je u pratnji svog ansambla. „Nezgodna situacija za mene, pokušavam pronaći prave riječi. Ako se sjećam, sugerirao sam življi nastup, no ono što moram reći, najživlji dio su bio pralje. Klasična glazba je lijepa onome kome je lijepa.“ komentirao je Davor, a s njim se složila i Maja.

„Nažalost ti nisi došla do nas u onome što smo te tražili prošli put.“ dodala je Maja. Janko je rekao kako mu je ovaj nastup bio puno bolji nego prošli, ali joj je zamjerio što nije imala komunikaciju sa žirijem i publikom. „Meni je drago da si ostala u svojoj zoni komfora. Nažalost, sve ostalo što su kolege rekle, stoji. Scenska karizamtičnost je nasušna potreba svakog izvođača.“ zaključila je Martina.

Majstor popinga koji pokazuje zavidnu formu mišića, Jernej Kozan, uspio je podignuti žiri i cijeli studio na noge. „Poping i emocija, nekako mi je nezamislivo da to netko može napraviti, ali evo ga, uspio si! Ovo nitko nije uspio kao i ti! Ovo je potpuno neka druga dimenzija!“ oduševljen je bio Janko.

Martina je dodala: „Ja ti se divim, ja bih te gledala od sad pa do vječnosti!“ Maja je bila u šoku, a Davor je kazao da je njegova tehnika savršena.

Dašak španjolske strasti donijele su djevojke iz skupine Flamenco Split. „Ovo danas, vidi se da ste puno vježbale! Sad je to zaista to bilo to!“ oduševljena je bila Maja.

Martina im je poručila: „Ta ženska snaga, ta opterećenost hrvatskih žena da budu savršene domaćice, savršene u poslu, nije dobra.. Vi pričate tako dobru priču!“ Davor je zaključio da su opravdale ono što traže u Supertalenu, a to je da kandidati od audicije budu puno bolji u polufinalnima.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju