Matej Prpić dolazi iz Senja , a u svom je gradu poznat kao senjski slavuj! Na audiciji je oduševio, a sada…

Za polufinalni nastup devetogodišnji Matej Prpić pripremio je dvije pjesme. To su 'Mirno spavaj ružo moja' Vinka Coce te 'Caruso' koju je napisao talijanski kompozitor 'Lucio Dalla'.


 

Ovaj je mali-veliki glazbenik počeo pjevati kada je imao četiri godine sa svojim djedom Voljenom Grbcom, koji je učitelj opere. Čim su doznali da su prošli u polufianle odabrali su pjesme i krenuli sa velikim pripremama za polufinale.

''Više sam uzbuđen nego na audiciji, ali sam i sretan zato što ću imati više publike koja će me bodriti'', rekao je Matej čiji su prijatelji i obitelj u studiju Supertalenta i bodre ga iz srca!

Cijela pozornica bila je puna njega, a osobito njegovog glasa. Njegov glazbeni trener rekao nam je: ''Postoji samo jedna stvar na pozornici koja mu smeta… To je mikrofon!''.

Na audiciji je također pjevao vokalno zahtjevne pjesme pa nas je zanimalo ukoliko prođe u polufinale bi li promijenio žanr. ''To je tajna, ali se sprema nešto potpuno drugačije'', rekao je.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju