Radovan komentirao Sementino jelo: „Koliko si ti lijepa, toliko je ovo grozno!“, a ona mu odgovorila: „Najbitnije je da sam ja lijepa!“

Kako je članica žirija Ana Grgić zaključila, čini se da je stres najveći neprijatelj ženama, a nakon Jasne Odorčić, Mile Elegović, iz showa je ispala i najmlađa natjecateljica druge sezone celebrity inačice najpopularnijeg kulinarskog showa - Sementa Rajhard. „Definitivno nisam razočarana. Mislila sam da ću prva ispasti. Žao mi je jedino što neću moći raditi slastice, a to jako volim raditi“, kazala je Sementa, a ispadanja ju je koštala prekuhana tuna i neslan carpaccio u Stres testu. Danas ti fali sol, a uvijek presoliš. Koliko si ti lijepa, toliko je ovo grozno!“ poručio joj je Radovan, a ona mu je odgovorila: „Najbitnije je da sam ja lijepa!“ Među najneuspješnijima u ovom izazovu, osim Semente, žiri je još prozvao i Igora i Ivanu.


No, kako bi im žiri učinio Stres test još stresnijim, po ulasku u MasterChef kuhinju dočekao ih je Test osjetila u kojem su morali prepoznati 12 vrsta komada mesa i unutar 90 sekundi zapisati ih na papir. Iako je Ervin jedini prepoznao svaki komad mesa, diskvalificiran je budući da je sve napisao obrnuto, pa mu onda niti jedan odgovor nije bio točan. Nakon njega slijedila je Ksenija s najvećim brojem točnih odgovora te se tako spasila Stres testa u kojemu je kuhalo devet natjecatelja, a za zadatak su imali pripremiti tri jela: tartar, cevise i carpaccio što je bio veliki izazov za sve natjecatelje. Usprkos tome što je velika većina po prvi put radila ova jela, žiri je bio i poprilično zadovoljan. Andreju je najviše zasmetalo što nisu našli zlatnu sredinu u začinjavanju, dok se Ana osvrnula na njihov borbeni duh u kuhinji: „Moram priznati da mi se svidjela današnja borba za opstanak. Napokon ste počeli kuhati sami za sebe i s time ste dokazali da vam je stalo da ostanete u MasetrChef kuhinji“, kazala je.


Na kušanje je prvi išao Ervin čijim je jelom žiri bio zadovoljan, a Ricardo je uspio napraviti puno bolji cevice nego kada ga je već prije pripremao u MasterChef kuhinji. Hrvoje je uspio zadovoljiti kriterije žirija, dok im je pravo iznenađenje priuštio Vlado. „Iznenađen sam, bio sam siguran da će ovo za tebe biti nepremostivo more. Iako ti fali malo soli, svi ukusi su u redu“, rekao mu je Andrej. Lani je Ana komentirala da u ceviceu ima previše tekućine, a Ivani da joj jelo na prvu prezentacijski izgleda lijepo. Igoru je Ana našla zamjerku u tome što nije odvajao žilice, dok mu je Andrej kazao da je pretjerao s krastavcima, dok je Leonu savjetovao da kada radi carpaccio, ubuduće samo fete stavi bliže jedne drugoj.

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr


Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju