U sinoćnjoj Supertalent emisiji bilo je jako napeto, no odlukom žirija Scifidelity Orchestra kandidati su koje gledamo u finalu!

Iako je između njih i plesne grupe B-Residence bila jako mala razlika u glasovima gledatelja, žiri je i svojim glasovanjem odlučio da drugoplasirani, glazbeni sastav Scifidelity Orchestra ide u finale!


 

''Nismo to očekivali, hvala publici i hvala svima koji su glasovali za nas, očekujte još više zabave, nabrijani smo doći do kraja, do pobjede!'' rekla je ova vesela ekipa glazbenika.

Na pitanje kako su se osjećali kada su ušli u finale, odgovorili su: ''Prva pomisao je bila o, ne, moramo smisliti novu točku, druga je bila moramo u teretanu, ali da, miješani su osjećaji, s jedne strane smo sretni što je ovo prošlo, ali ne možemo ni trenutka potrošiti na proslavu, moramo se fokusirati na to što izvesti u finalu. Za polufinale smo potrošili mjesec dana pripreme, a finale su jako blizu.'' 

Konkurencija je, kažu, bila vrlo jaka.  ''Iskreno, nismo mislili da ćemo mi proći jer je toliko talentiranih ljudi bilo tu, s puno energije, sa savršenim nastupima. Samo je ovisilo o broju publike, a ne o tome da li je nečiji talent upitan.'' dodali su.

Kakvi su bili drugi nastupi ne propustite doznati na našoj službenoj stranici kao i na službenim Facebook,Instagram i YouTube stranicama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju