"Vjerovao sam u sebe" - otkrio je Šćepan nakon nastupa na Supertalentu

Šćepan Stojanović u drugoj epizodi Supertalenta žiri je oborio s nogu, a publiku zabavio vrhunskom kombinacijom elektronike i harmonike. Na njegovu izvedbu posebno su reagirale Martina i Maja. "Znaš što je najljepše? Kad ovako dođe netko i onda ovako zabavi" – rekla je Maja, a Martina se nadovezala: "Ti si sve to uspio nekako umiksati i istovremeno pokazati vještinu i talent. Dakle, za mene neupitno da si s pravom na mjestu na kojem jesi".

Ovaj veseli harmonikaš odlučio se prijaviti na Supertalent jer ovaj show prati već neko vrijeme, no tek je ove sezone odlučio okusiti uzbuđenje ovog natjecanja: "Pošto mnogo volim scenu, i puno sam vezan za scenu, želio sam još jedno veliko iskustvo. Htio sam publici prikazati nešto novo, nešto nesvakidašnje".

 

 

Nakon nastupa Šćepan se osvrnuo i na komentare žirija i reakcije publike: "Mnogo sam ponosan na sebe kako sam odradio svoj prvi nastup. Vjerovao sam u sebe i eto sam nagrađen velikim rezultatom. Predivno sam se osjećao na pozornici, s obzirom na pandemiju koja nas je zadesila i velike pauze sa nastupima, uz svoje iskustvo presrećan sam i zaista sam uživao"

Šćepan je prvak harmonike u Crnoj Gori i potpuno se posvetio glazbi kako bi bio najbolji u tome što radi, a uzora za svoj glazbeni pravac našao je u ruskom harmonikaškom virtuozu Juriju Siskinu. Da za ovog mladog glazbenika nema odmora, dokazuje i njegov video spot za pjesmu "Bella Ciao" koji broji više od 100.000 pregleda na YouTube-u.

 

Propuštenu epizodu "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju