Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pogodi vas nečija tužna životna priča. Uplatite novac kako biste pomogli, a onda taj novac ne završi na računima onih za koje ste uplaćivali. Baš to, tvrde naši sugovornici dogodilo se njima. Same akcije nisu prijavljene. Je li se novac skupljao na crno? I gdje je završio?

Donosimo priču o balkanskim telegram grupama u kojima se dnevno pošalje na desetke tisuća poruka. Od dječje i osvetničke pornografije do incesta i snimki silovanja. Sve to razotkrile su tri mlade djevojke koje su sada i same na meti istih tih počinitelja. Što kaže zakon? I kako stati na kraj uznemirujućim grupama kojih je iz dana u dan sve više?

U Dvoru na Uni, nesmotreni susjed kopanjem je uzrokovao klizište i ugrozio kuću čiji vlasnici već drugi put u očaju zovu medije. Njihov susjed ne samo da ignorira rješenja inspekcije koja mu je naložila da izgradi potporni zid, već je krenuo i kopati na drugoj lokaciji.

Na kraju sedamnaeste sezone Provjerenog podsjetit ćemo vas na ljude kojima smo se divili, zbog kojih smo plakali, koji su nas inspirirali. Koje je bilo čast snimati i od kojih smo puno naučili. Od ljubavne priče Hajrudina i Elmine, preko sportaša poput Matea i Šemse, Marinele i Ivana kojima ste upravo vi dali nadu i promijenili živote nabolje do „dabogsačuva“ Selme zbog koje se niste mogli prestati smijati.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju