Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Crkva im se upisala na imovinu, bez da ih je itko išta pitao. I još k tome, ta imovina je crkvica koja je u njihovom suvlasništvu generacijama. Dio nasljednika kaže, razočarani smo takvim postupcima. Neki od njih pak i najavljuju tužbe protiv Crkve.

S proslave ulaska u Europski parlament odvezao se u luksuznom automobilu u vlasništvu osobe osuđene za pokušaj ubojstva. Blizak je s ultrakonzervativcima izvan Hrvatske koji žele uskratiti prava niz prava manjinama i ženama i urediti društvo u skladu s prirodnim zakonom. Tko je Stephen Nikola Bartulica?

Nakon naše priče, kineski vlasnici najavili zatvaranje pogona za reciklažu plastike u Vrginmostu. No, građani tvrde suprotno. Kažu - opet su krenuli raditi noću, bučiti i širiti nesnosan smrad cijelim mjestom. I sve to unatoč cijelom nizu utvrđenih kršenja pravila i zakona.

Prvo je učinila sve da spasi samu sebe. A potom je kroz udrugu nastavila spašavati sve one koje su u sličnoj situaciji u kakvoj je i sama bila. Projekt koji ženama oboljelima od karcinoma omogućava besplatan prijevoz taksijem na kemoterapije. Dosad je na taj način pomoć pružena gotovo tisuću oboljelih.
 

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju