Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Romantičan, predivan, ali i najudaljeniji! Što kada vam se tamo dogodi nesreća? Otočani pričaju iz prve ruke - pet sati od nesreće do hospitalizacije u bolnici. Jer helikopter nije došao, pa su riskirali u neadekvatnoj brodici. Bili smo na Lastovu!

U Zakon je uveden kao pojam prije dva mjeseca. Od tada – pet žena postalo je žrtvama femicida. I sve su žrtve bliskih muških osoba. Kako ga prevenirati? Zašto je kao pojam uveden? I zašto konzervativne struje žele ukinuti Istanbulsku konvenciju koja je dovela do pomaka u zaštiti žena i djece od obiteljskog nasilja?

Zmije, visine, letenje, zubari, pauci, skučeni prostori, javni nastupi… Gotovo da nema čovjeka koji se nečeg ne boji. No kada strah postane iracionalan on postaje fobija. Naše sugovornice suočile su sa svojim najvećim strahom.

Bio je vaterpolist, pjevao, putovao, živio punim plućima. Jedna vožnja biciklom sve mu je oduzela. Dvije godine prikovan za krevet, vodi bitku za dostojanstven život. Obitelj tvrdi – znamo da bi mogao ponovo stati na svoje noge! I dodaje - pomozite mu da mu pomognemo!

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju