Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pobjegle od nasilnih partnera u sigurnu kuću, pa požalile! Ispovijesti četiriju žena koje tvrde – prolazile su strahote. Hrana s istekom roka, prijetnje da će im oduzeti djecu, poruke da nije ni čudo da su dobivale batine. Što se to događa u sisačkom skloništu za žene?

Koje su to nove/stare političke zvijezde u Hrvatskoj? I zašto ugledni sociolog tvrdi - neke su stranke više reciklažna dvorišta nego ozbiljni politički subjekti. Znate li da u Hrvatskoj već sada imamo čak 158 stranaka? Tko sve može i ima stranku u Hrvatskoj i tko im sve daje novac?

Tako se zovu, a svojim su korisnicima uistinu Moje mjesto pod suncem! Da ih nema, 60-ak korisnika ne bi dobilo pomoć pri učenju, ni onu psihološku. Mnogi ne bi otišli ni u kazalište, kino, izlete, otkrili talente koje imaju. Priča o posebnom mjestu, koje pomaže drugima. A kojima sada možete pomoći i vi!

Tko kaže da Hrvati ne čitaju? Vodimo vas na mjesta u kojima knjižnica nema, a knjiga je ipak najdraža zabava. Tome je uvelike zaslužan i jedan poseban knjižničar. Njegov dan, za razliku od svojih ostalih kolega počinje tako što provjeri ulje, sjedne u (biblio)bus i put Gorskog kotara! Priča o knjižnici na kotačima!

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju