Mogli biste se iznenaditi...

Nakon pada mirne Republike na vlasti je Prvi red i vrhovni vođa Snoke šalje svoje nemilosrdne legije da preuzmu vlast u galaktici.

Samo pobunjenici generalice Leie Organe bore se protiv njihove tiranije i sigurni su da će se jedi-majstor Luke Skywalker vratiti i dati im novu nadu. No pokret otpora razotkriven je i Prvi red dolazi po pobunjenike. Hrabri junaci planiraju očajnički bijeg.

 

Nakon što je pročitao scenarij za film, Mark Hamill je rekao scenaristu/redatelju Rianu Johnsonu: "U suštini se u potpunosti ne slažem niti sa jednom odlukom koju si donio za ovaj lik (Luke Skywalker). Sada kada sam to skinuo s duše, moj posao je da tvoju viziju ostvarim na najbolji mogući način."

Većina kaskadera, posebno za glavne uloge, također je radila i za megapopularnu seriju Igra prijestolja (Game of Thrones).

Film Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi je prikazan točno 40 godina nakon Zvjezdanih Ratova: Epizode IV Nova Nada i obilježio 40. obljetnicu filmske franšize Ratovi zvijezda.

Igrani film 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju