Pjevačica Albina Grčić okušat će se kao plesačica u showu "Ples sa zvijezdama", koji se vraća na Novu TV.

Albina Grčić mikrofon će na kratko zamijeniti plesnim cipelama. Od 6. ožujka na Novoj TV pratite kako će se snaći u tom izazovu.

„Iako se nikad nisam profesionalno bavila plesom, kao dijete sam uvijek imala ritma i osjećaja za ples, s obzirom na to da je i to umjetnost, poput glazbe. Okušala sam se nekoliko puta i u plesu, a kako sam voljela oponašati svjetske dive, uvijek bih spajala glazbu i ples (pjevanje i plesanje). Od malih nogu pratim show 'Ples sa zvijezdama', a otada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo. Obožavam biti u opuštenom okruženju i plesati na domaće i strane hitove kao da me nitko ne gleda, sad kako to izgleda sa strane, hm“, kazala je Albina kroz smijeh za DNEVNIK.hr.

 

 

Na svojim društvenim mrežama Albina broji gotovo 80 tisuća pratitelja. A publiku je oduševila novim videom na TikToku u kojem ima preko 90 tisuća pregleda.

 

@albina.music62 Mood #plessazvijezdama #novatv #fyp #foryou ♬ původní zvuk - Adis Kovacevic

 

Najviše se veseli tehnički manje zahtjevnim stilovima zbog nedostatka iskustva, a za IN magazin otkrila je čime će iznenaditi gledatelje i koji je recept za uspjeh na plesnom podiju.

Albina Grčić (Albina) hrvatska je pop pjevačica. Svoju karijeru započela je sudjelovanjem na poznatom showu ‘The Voice Hrvatska’, gdje je završila na trećem mjestu. Izabrana je kao predstavnica Hrvatske na Euroviziji 2021. u Rotterdamu pjesmom "Tick-Tock". Nakon završetka showa 'The Voice Hrvatska', Albina je potpisala ugovor sa svjetskom izdavačkom kućom Universal Music (Croatia), te je na jesen iste godine izdala svoj prvi singl ‘Imuna Na Strah’.

Projekti koji su obilježili početak njene karijere svakako su Dora, na kojoj Albina odnosi pobjedu, te Eurosong, na kojem brani boje naše zemlje. Albina je kroz taj period osvojila simpatije publike, kako mlađe tako i starije, i na neki način osigurala mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni. Pjesma ‘Tick-Tock’ osvojila je nagradu za hit mjeseca, te je poharala hrvatske glazbene top ljestvice. Albina je, također, konkurirala i na dodjeli nagrada ‘Porin’, na kojoj je odnijela titulu najboljeg novog lica godine.

„Osim jednog prekrasnog iskustva i uspomene, vjerujem da će mi show značiti i za daljnji vlastiti rad i nastupe i da ću se više opustiti u tom kontekstu.“

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju