On je ambiciozan, želja mu je je Hollywood, a nastupom je rasplakao Maju!

Josip Požgaj pohađa glazbenu školu u Varaždinu, smjer solo pjevanje i kako kaže uspješan je. Osim pjevanja zanima se i za glumu.

''Volio bih u budućnosti, pritom mislim kroz nekih šest, sedam godina, posjetiti Hollywood gdje bih volio započeti karijeru glumca, a nakon toga i pjevanja te započeti novi život.'', rekao je ovaj mladić.


 

Josip se na pozornici Supertalenta predstavio pjesmom 'Say Something' Christine Aguilere, a žiri je istaknuo kako ih je najviše dojmila njegova skromnost i energija.

Hoće li zbog Josipa Janko dobiti konkurenciju na filmskom platnu ili Maja na pozornici?

glasova:

On dolazi iz Velikog Bukovca, mjesta nedaleko od Ludbrega, a njegovi su snovi itekako veliki. Srednjoškolac Josip Požgaj pokušao je impresionirati svojim vokalnim sposobnostima.

''Meni se tvoj glas sviđa. Što se tiče pjevanja, ne mogu reći da me oduševilo, u jednom trenutku mi nisi bio dobar, onda sam u drugom trenutku čuo natruhe dobrote, onda si mi bio jako dobar na par sekundi i tako se to izmjenjivalo. Ima kod tebe potencijala, samo bi trebalo dosta još brušenja.'', komentirao je Davor.

 Maja je priznala da je izazvao duboku emociju kod nje. ''Ti si za mene savršen u tisuću i jednoj nesavršenosti koju si nam večeras prezentirao!'', poručila mu je Martina.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju