U srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

Dr. Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) i njezina petnaestogodišnja kći Anna (Lindsay Lohan) ne slažu se ni u čemu. Jednog četvrtka njihove nesuglasice dosegnu vrhunac: Anna je bijesna jer majka ne podržava njezine glazbene ambicije, a Tessa (udovica koja će se ponovno udati) ne razumije zašto Anna ne podnosi njezina zaručnika (Mark Harmon).


Sve se ubrzo promijeni kada identični keksići koji donose sreću uzrokuju tajanstvenu promjenu. Sljedećeg jutra, Tess i Anna nađu se u tijelu jedna druge i na taj način sagledaju svijet iz druge perspektive. No u subotu je Tessino vjenčanje i majka i kći brzo se moraju vratiti u svoja tijela.

Lindsay Lohan ovo nije jedina uloga koja uključuje neku vrstu "zamjena uloga". U ovom filmu njezin lik mijenja tijela sa svojom majkom. U Just My Luck (2006.), njezin lik mijenja bogatstvo i sreću s muškarcem. U Zamci za roditelje (1998.) glumi obje sestre blizanke, koje mijenjaju živote i pretvaraju se da su ona druga. 

Film "Šašavi petak" ne propustite pratiti u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju